Onze Diensten

Vrijwilligerswerk

Waar stap jij in?

Waar krijg jij energie van als het om vrijwilligerswerk gaat? En wat is belangrijk om rekening mee te houden? Waar sta je nu en wat wil je ontdekken in het vrijwilligerswerk? Wij kijken samen met jou welk vrijwilligerswerk bij je past en wat je mogelijkheden zijn.

Of het nu een instapplek is om vooral te ontdekken wat je kan, een stageplek om meer inhoudelijke vaardigheden te leren of een reguliere vrijwilligersplek in bijvoorbeeld de zorg, winkel, techniek of als chauffeur; wij vinden dé plek voor jou!

Een plek waar jij je welkom voelt en waar je er mag zijn. NetWERK weet hoe belangrijk dat is en begeleidt je in het vrijwilligerswerk. Je krijgt veel persoonlijke aandacht en maatwerk daar waar dat nodig is. En daarna, stap jij gewoon weer zelf verder.

Huidige instapplekken:

Woensdag ochtend / Locatie Groei & Bloei (Bergambacht)

– Organisatie sociale activiteiten van Streekwinkel Krimpenerwaard.  – Orderverwerking van Streekwinkel Krimpenerwaard.                          – Begeleiding bij activiteiten Groei & Bloei.      

Vrijdag ochtend / Locatie Parkflat (Lekkerkerk)

– Open eettafel (Koken + Gastheer/vrouw).

Vrijdag middag / Locatie Groei & Bloei (Bergambacht)

– Klaar maken bestellingen Streekwinkel.                                                   – Begeleiding bij activiteiten Groei & Bloei.                                               

Vraag naar de mogelijkheden om in te stappen in het vrijwilligerswerk!

Coaching

Wat is jouw volgende stap?

Wie ben jij en wat heb jij te bieden? En wat zijn jouw interesses, vaardigheden en ambities? En waar zie jij jouw toekomst in?
Voor mensen in een UWV of gemeentelijk traject biedt
NetWERK individuele coaching aan.

We gaan op zoek naar wat jouw volgende stap kan zijn als het gaat om meedoen. Is dat werk of vrijwilligerswerk? Vrijetijdsactiviteiten of andere punten waar je eerst aan wilt werken? Wij bekijken samen met jou wat passend is bij jou.

Samen werken we aan een plan van aanpak, voeren we gesprekken en gaan ontdekken wat jij nodig hebt. Want het zetten van een volgende stap wordt makkelijker als je een toekomst voor je ziet en weet welke mogelijkheden jij in je hebt.

Trainingen

Stap er eens op af!

Wil je op een vrijblijvende manier met jezelf aan de slag? Zoek je op een specifiek thema wat extra kennis of tips? Of wil je naast je andere bezigheden of re-integratietraject nog wat
meer verdieping zoeken?

NetWERK organiseert maandelijks een training, workshop of andere event die je inzicht geven en je op weg kunnen helpen in je huidige of volgende stap. De trainingen en workshops zijn kleinschalig en daarom voor iedereen toegankelijk.

De events zijn vaak wat grootschaliger van opzet en organiseren we vaak met een van onze samenwerkingspartners.

Kijk in de agenda voor het aanbod in 2022.

Informatie & advies

Stap eens binnen!

Wil je geheel vrijblijvend informatie en advies? Bijvoorbeeld over:
Je keuze voor (vrijwilligers)werk.
Waar je korte (en vaak gratis) cursussen kunt volgen.
Waar je interessante persoonlijkheids- of interessetesten kunt vinden.

Stap dan eens binnen bij ons inloopspreekuur. Je vindt ons elke dinsdagochtend in de bibliotheek te Bergambacht (pleinstraat 4)

Lukt het niet om naar ons toe te komen? Dan komen we graag naar jou toe of denken telefonisch of middels een videomeeting met je mee. Neem in dat geval contact met ons op.